Cookies og privatlivs politik hos Recovery Coaching

SAMTYKKE

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at Recovery Coaching må kontakte dig 
pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. 

Jeg behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige, indtil du gør opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails herfra.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du igennem den e-mail du har modtaget eller ved at kontakte: kontakt@recoverycoaching.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tilbud fra mig.

Hvis du er i forløb hos Recovery Coaching giver du samtykke til at Recovery Coaching må opbevare journaler, bånd etc. hvilket vil foregå forsvarligt og i henhold til gældende lovgivning. Materialet vil senest 1 år efter forløbet destrueres. 

PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med din færden og/eller køb hos Recovery Coaching har du muligvis indtastet en række personoplysninger, herunder:

  • Dit navn
  • Din alder
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

COOKIES

Recoverycoaching.dk anvender ‘cookie’ som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

VIDERGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af Recoveycoaching.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Recovery Coaching benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. 
Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT ELLER KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes.

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. 
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@recoverycoaching.dk

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

Recovery Coaching/v Parnian Yaghoubi
Richard Mortens Vej 60D, 2.th
2300 København S

CVR: 28682786

Email: kontakt@recoverycoaching.dk

 

Læs også handelsbetingelser

Opdateret Oktober 2021

LÆR AT STOLE PÅ DIN SULT OG MÆTHED IGEN

Parnian recovery coach

I MIN E-BOG FÅR DU

Indtast dine oplysninger,
så sender jeg den til dig allerede i dag!

OBS: Husk at tjekke om
jeg er landet i dit spam-filter!

Dine informationer behandles fortroligt og opbevares så længe det er relevant.
Det betyder indtil du gør opmærksom på at du ikke længere ønsker at få e-mails fra mig.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage.
Dette kan du gøre ved at trykke på linket i bundet af mailen eller ved at kontakte mig på kontakt@recoverycoaching.dk og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage mails og tilbud.