spiseforstyrrelser i idræt og sport

Kursus til trænere i idræt og sport

Et online kursus til dig, der ønsker at være klædt ordentligt på i mødet med dine udøvere. Vi har samlet den vigtigste viden til dig, som arbejder i idræt og sport.

Foredrag og oplæg

Hvordan støtter vi, som fagprofessionelle, bedst mennesker, der kæmper med deres forhold til mad, og hvordan forstår vi spiseforstyrrelser og forstyrret spisning?

Jeg tilbyder oplæg om spiseforstyrrelser og forstyrret spisning ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv og arbejder særligt med metoder fra  Kognitiv adfærdsterapi, ACT, Compassion Fokuseret Terapi og Mindfulness. Jeg tror ikke på at der ér en metode, til alle, og derfor skal vi som fagfolk kunne indrage metoder, der passer til den enkelte.

Jeg har et særligt fokus på her&nu og hvordan du i praksis støtter et menneske, der skal gå en vej som føles uoverskuelig og skræmmende med helt konkrete redskaber.

Min største styrke er at jeg både har en stor teoretiske viden og forståelse om spiseforstyrrelser og forstyrret spisning, masser af praktisk erfaring både igennem rådgivning hos LMSOS, det miljøterapeutiske rehabiliterende perspektiv fra socialpsykiatrien, flere år med 1:1 coaching klienter, men derudover får også indefra perspektivet fra min egen historie.

Jeg tilbyder oplæg i små og store grupper og tilbyder bl.a. oplæg om:

  • Fra kropshad til kropsro: Hvordan arbejder vi med at mindske et overfokus på krop og kropskritik til mere kropstillid og kropsro?

  • Værdibaseret recovery: Hvordan støtter vi et menneske i udviklingen af en positiv identitet og mere værdistyret handlinger på vej ud af en spiseforstyrrelse?

  • Spiseforstyrrelser i idræt og sport: Hvordan kan vi forstå spiseforstyrrelser og forstyrret spisning i sport og idrætten? (i samarbejde m. Mia B. Lichtenstein)
  • Omsorgshunger – Spiseforstyrrelser i et tilknytningsperspektiv: hvordan kan tilknytningsteorien bruges som forklaringsmodel, og hvordan kan den inddrages i behandlingen? (i samarbejde m. Mia B. Lichtenstein)

Er du interesseret i at booke mig til oplæg eller et foredrag i din virksomhed eller forening for at tale om Recovery og vejen ud af en spiseforstyrrelse, så kontakt mig på mail: kontakt@recoverycoaching.dk

 

Workshop og
oplæg i samarbejde
m. Madroinstituttet

LÆR AT STOLE PÅ DIN SULT OG MÆTHED IGEN

Parnian recovery coach

I MIN E-BOG FÅR DU

Indtast dine oplysninger,
så sender jeg den til dig allerede i dag!

OBS: Husk at tjekke om
jeg er landet i dit spam-filter!

Dine informationer behandles fortroligt og opbevares så længe det er relevant.
Det betyder indtil du gør opmærksom på at du ikke længere ønsker at få e-mails fra mig.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage.
Dette kan du gøre ved at trykke på linket i bundet af mailen eller ved at kontakte mig på kontakt@recoverycoaching.dk og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage mails og tilbud.