pårørende

Er du pårørende til en, der er ramt af en spiseforstyrrelse?

En spiseforstyrrelse rammer ikke kun den berørte, men typisk alle der står vedkommende nært. Det kan være meget smertefuldt at stå på sidelinjen og ikke vide hvordan du kan støtte et menneske du holder så meget af, når de er fanget i spiseforstyrrelsens greb.

Jeg har erfaringer med pårørende samtaler både fra min tid ved Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade samt i min tid i socialpsykiatrien.
Jeg ved hvor stor en ressource du som pårørende kan være, samtidig med at du også er nødt til at passe på dig selv for at kunne være noget for nogen. Det ved du sikkert også selv, men måske aner ikke hvordan du skal gøre dette eller står helt magteløs og har brug for sparring.

Her kan jeg støtte dig/jer ved både at kunne tale med ud fra min faglige viden, men også min egen historie og hvordan det ofte er inde i hovedet ved den, der lider af en spiseforstyrrelse.

Vejledningssamtale

til pårørende
DKK 1300
  • Samtale over zoom á 55 minutter
  • Kontakt mig på: kontakt@recoverycoaching.dk
  •  

Find støtte og vejledning

Jeg anbefaler altid pårørende også at tage kontakt til Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade. Her kan du deltage i pårørendegrupper og møde andre pårørende i lignende situation som dig og få støtte og vejledning af deres frivillige. 

Du kan læse mere om hvad du kan gøre for at støtte en du holder af, der kæmper med en spiseforstyrrelse på deres hjemmeside her.

LÆR AT STOLE PÅ DIN SULT OG MÆTHED IGEN

Parnian recovery coach

I MIN E-BOG FÅR DU

Indtast dine oplysninger,
så sender jeg den til dig allerede i dag!

OBS: Husk at tjekke om
jeg er landet i dit spam-filter!

Dine informationer behandles fortroligt og opbevares så længe det er relevant.
Det betyder indtil du gør opmærksom på at du ikke længere ønsker at få e-mails fra mig.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage.
Dette kan du gøre ved at trykke på linket i bundet af mailen eller ved at kontakte mig på kontakt@recoverycoaching.dk og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage mails og tilbud.