Foredrag

Er du interesseret i at booke mig til et foredrag i din virksomhed eller forening for at tale om Recovery og vejen ud af en spiseforstyrrelse, så kan du udfylde nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig. 

Jeg har meget fokus på at styrke motivationen hos den enkelte og finde håbet og troen på at det er muligt at komme ud af en spiseforstyrrelse.

Jeg tilbyder eksempelvis foredrag om

  • Min historie og hvordan jeg i dag hjælper andre ud af det mad- og træningsfængsel de føler sig fanget i
  • Hvordan vi kan gå fra et overfokus på kroppen, kropsutilfredshed og konstant kamp mod kroppen til mere kropstillid og kropsro

Undervisning

Hvordan støtter vi, som fagprofessionelle, bedste mennesker, der kæmper med deres forhold til mad, og hvordan forstår vi spiseforstyrrelser og forstyrret spisning?

Jeg tilbyder undervisning om spiseforstyrrelser og forstyrret spisning ud fra et bio-psyko-socialt perspektiv og arbejder særligt med tilgange fra Metakognitiv Terapi, ACT, Compassion Fokuseret Terapi og Mindfulness. Jeg tror ikke på at der ér en metode, til alle, og derfor skal vi som fagfolk kunne indrage metoder der passer til den enkelte.
Jeg har et særligt fokus på her&nu og hvordan du i praksis støtter et menneske, der skal gå en vej som føles uoverskuelig og skræmmende med helt konkrete redskaber.

Min største styrke er at jeg både har en stor teoretiske viden og forståelse om spiseforstyrrelser og forstyrret spisning, masser af praktisk erfaring både igennem rådgivning hos LMSOS, det miljøterapeutiske rehabiliterende perspektiv fra socialpsykiatrien, flere år med 1:1 coaching klienter, men derudover får også indefra perspektivet fra min egen historie.

Jeg tilbyder undervisning i små og store grupper og tilbyder bl.a. undervisning i

  • Hvordan vi arbejder med den enkelte med at mindske et overfokus på krop og kropsutilfredshed til at mere kropstillid og kropsro?
  • Hvordan støtter vi et menneske i udviklingen af en positiv identitet og mere værdistyret handlinger på vej ud af en spiseforstyrrelse?
  • Hvordan kan vi forstå spiseforstyrrelser og forstyrret spisning i sport og idrætten? (i samarbejde m. Mia B. Lichtenstein)
 Udfyld nedenstående formular om jeres behov, så vender jeg tilbage til jer.

Workshops i samarbejde m. Madroinstituttet

LÆR AT STOLE PÅ DIN SULT OG MÆTHED IGEN

Parnian recovery coach

I MIN E-BOG FÅR DU

Indtast dine oplysninger,
så sender jeg den til dig allerede i dag!

OBS: Husk at tjekke om
jeg er landet i dit spam-filter!

Dine informationer behandles fortroligt og opbevares så længe det er relevant.
Det betyder indtil du gør opmærksom på at du ikke længere ønsker at få e-mails fra mig.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage.
Dette kan du gøre ved at trykke på linket i bundet af mailen eller ved at kontakte mig på kontakt@recoverycoaching.dk og oplyse at du ikke længere ønsker at modtage mails og tilbud.